Nieuw! A3 bewaarmappen

In samenwerking met @koestert heb ik deze prachtige bewaarmappen ontworpen in een extra grote variant van maar liefst 42 x 30 cm (A3 formaat) De omslag van deze luxe XXL bundel is gemaakt van hard, stevig en lichtgewicht kunststof. Bewaar alle waardevolle tekeningen en knutsels in deze handige bundel! Er zijn vier verschillende mappen die je hieronder kunt bekijken. Een roze en bruine variant met bosdieren én een blauwe en bruine variant met jungle dieren.

De bundels hebben 2 ringen die gemakkelijk open en dicht kunnen zodat de tekeningen en knutsels eenvoudig kunnen worden toegevoegd. Maak (met een perforator) 2 gaatjes in de tekeningen en/of knutsels en klaar ben je!

  • Het formaat van de map is A3 (42 x 30 cm)

  • De omslag van de map is gedrukt op Forex (hard en stevig geschuimd PVC van 3 mm dik)

  • Er kunnen ongeveer 80 tekeningen en/of knutsels in bewaard worden. Dit hangt wel af van de dikte van de tekeningen/knutsels maar is zeker genoeg voor de gehele kleuterperiode ;)

  • De prijs van de map is  €15,95

 

Wil je zo'n toffe bewaarmap bestellen? Dat kan via deze link 

Washi-Tape

Super blij dat ik jullie FINALLY mijn eigen Floortjetekent washi-tape kan laten zien! Helemaal zelf ontworpen en vol kleine blijmakertjes; van verse bloemen tot opgerolde pluizige viervoeters, te mooie kopjes koffie en truien met tijgerprint..wat een feestje! 

Een rolletje washi-tape kost €2,95 per stuk, exclusief verzendkosten. Je krijgt hem toe gestuurd en een vrolijke geïllustreerde envelop. Heb je interesse? Of heb je een (web)shop en interesse in wholesale? stuur mij ->hier<-  een berichtje.

 

Ansichtkaarten

Op zoek naar een vrolijk kaartje voor een bijzondere gebeurtenis? Onderstaande kaarten heb ik zelf ontworpen en getekend. Kaarten zijn op A6 formaat: 10,5 x 14,8 cm en op 350 grams papier.

De prijs van een kaart is € 1,85 per stuk exclusief verzendkosten. Heb je interesse? Stuur mij ->hier<-

een berichtje 

 

 

 

 

Setje Uitnodingskaartjes

Een setje met 6 vrolijke uitnodigingskaartjes waarop je op de achterkant alle nodige informatie kan schrijven. 

Je krijgt het setje inclusief 6 kraft enveloppen die de jarige Job naar wens zelf kan versieren.

Een setje van 6 kaartjes met envelop kost €9,95 exclusief verzendkosten. Stuur mij ->hier<- een berichtje 

bij interesse en laat even weten welke variant je graag zou willen, dan stuur ik je een betaalverzoekje.

Aangenaam

Instagram button copy.png