top of page

Persoonlijke familie portretjes

Op zoek naar een super origineel kraamcadeautje voor je beste vriendin? Een persoonlijk verjaardagscadeau voor je vriend? 

Ik maak persoonlijke (familie) illustraties aan de hand van losse foto's in de kleuren die jij mooi vindt of passen binnen jullie interieur. 
 

Liv regenboogjes.jpg
Fam Marinka def vergrijsd blauw kopie.jp
Familie Suus def roze.jpg

 

 

werkwijze

Mocht je akkoord gaan met deze prijsopgave, dan ga ik voor jullie aan de slag! Ik ontvang dan heel graag foto's van ieder familielid en huisdier. Het hoeven geen foto's te zijn waar jullie allemaal op staan. Losse foto's zijn juist prima. Het is belangrijk

dat dit scherpe foto's zijn waarbij jullie recht in de camera kijken. Dus liefst met beide oren. Foto's tot jullie middel is voldoende. 

Ik teken graag persoonlijke details. Denk aan jullie favoriete kleding, een knuffel of een tatoeage. Stuur daarom hier ook verschillende foto's van mee. Voor volwassenen en kinderen ouder dan 3 jaar is de bovenkleding voldoende. Voor heel jonge kinderen ontvang ik ook graag een foto van een favoriete broek, legging, schoenen, sokken of de voorkeur voor blote voeten.

Mocht je bepaalde composities in je hoofd hebben, bijvoorbeeld de hond naast je zoontje en je dochter naast jou, laat mij dit dan

van tevoren weten. Het is niet mogelijk dit achteraf nog aan te passen.

Vervolgens ga ik aan de slag met een schets waarbij ik de losse foto's en jullie wensen verwerk in één illustratie. Zodra de schets

af is stuur ik hem jullie toe. Kleine aanpassingen zijn dan zeker nog mogelijk, dus geef vooral aan wanneer iets niet helemaal naar wens is. Bij akkoord werk ik hem verder uit met zwarte lijnen en kleur ik hem in.

Leen en Ava def wit 2.jpg
Ise en Mats.jpg
Foss def 18.jpg

Achtergrondkleur kiezen

Vervolgens stuur ik je de ingekleurde en bewerkte familie-illustratie met verschillende achtergrondkleuren. Ik probeer een aantal kleuren uit en stuur je een aantal toe die ik mooi vind passen bij de kleuren van jullie portret. Hieronder zie je het volledige kleurpalet met 18 verschillende kleuren. Zit een kleur bij die je ook nog zou willen zien? Geen probleem! dan proberen we die ook nog even uit tot we een kleur vinden waar je helemaal tevreden over bent!

 

Wil je liever een andere kleur die hier niet bij staat? Of wil je graag twee verschillende kleuren? Laat het mij weten. Dit kost €5,- extra. 

 

Hoelang duurt het voordat een portret klaar is?

Hoelang het duurt om een portret te maken verschilt per maand. De ene maand is het héél druk en de andere maand een stuk rustiger. Houd er rekening mee dat wanneer het rustig is, het maken van een portret ongeveer 3 weken duurt. 

Welke materialen gebruik je voor het portret?

De tekening maak ik met de hand met (kleur)potlood, waterverf en zwarte fineliner. Vervolgens scan in de tekening in en bewerk ik hem digitaal. Ik geef hem dan ook digitaal een achtergrondkleur en stuur hem jullie vervolgens digitaal toe.

Krijg je ook een afdruk van het portret?

Je krijgt de tekening uiteindelijk digitaal toegestuurd zodat je hem zelf kunt (laten) afdrukken in ieder gewenst formaat en materiaal. Kijk >hier< voor inspiratie, tips en afdrukmogelijkheden. 

Kleurpallet najaar 2023.jpg
12E92B81-5E20-4676-8823-832D39C8916B.JPG
Wandcirkel.JPG
Afdruk op Ixxi.JPG
2.jpeg

Vragen?
Stuur mij een berichtje onder het kopje 'interesse'.

Poldermuts.jpg
Portret Danique.jpg
Familie Amy def roze.jpg
Schermafbeelding 2018-07-24 om 12.19.32.png
Portret fam Annous def.jpg
Familie Annemarije def roze.jpg
Instagram button copy.png
Floortje.jpg
bottom of page